New project: PRYSTINE

Rene van Leuken, together with his team (Sumeet Kumar, Amir Zjajo), and Said Hamdioui at CE acquired part of a new EU project "PRYSTINE". The aim is to design programmable compute hardware for automatic driving functions, across two application targets: data fusion for robust perception; and acceleration of AI frameworks for decision making. The emphasis is on low-power compute platforms.

While the overall budget of the project is 50 ME and spans over 60 partners, Delft will sign up for 1.8 ME.